- Кліматичне сушіння - процес дозрівання та сушіння продукції в умовах контрольованих циркулюючих повітряних потоків та автоматичного регулювання кліматичних параметрів.
- Застосовується для приготування сушеної продукції: ковбас, риби, м'яса, снеків, фруктів, овочів, лікарських трав, горіхів, грибів, а також сушіння гіпсових виробів, деревини, неорганічних продуктів.
- Перевагами є: широкий спектр застосування як для швидкого сушіння, так і для тривалих процесів ферментації продукту (наприклад: хамон, бастурма, салямі), автоматизація всіх процесів і диспетчеризація, контроль за зміною температури і вологості повітря, підготовка повітря потрібних параметрів, управління циркуляцією повітряні потоки. Обладнання розраховане на роботу як на холод, так і на тепло у широкому діапазоні температур від +7 до +40°C.
- Віддалене керування з будь-якої точки світу. Вартість обладнання: від 16000 грн.
- Промислова
- Сушарки для фруктів
- Сушарки для грибів
- Сушарки для м'яса
- Сушарки для риби
- Сушарки для ягід та овочів
- MYCOND
- Великобританія
- Механічний
- Cенсорне
сушки?
наш консультант
Переваги сушки
- Велика швидкість сушіння великих обсягів
- Легко інтегрується у поточну технологію сушіння
- Можливий тривалий процес ферментації продукту
- Повна стерилізація продукту
Принципи роботи
1 крокПідготовка та розміщення продукту
2 крокПідготовка камери. Виставляє необхідний режим сушіння
3 крокВідбір проб для аналізу