Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
09°° - 18°°
вихідний
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
09°° - 18°°
вихідний
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
09°° - 18°°
вихідний

Кліматична сушка

  • Кліматичне сушіння - процес дозрівання та сушіння продукції в умовах контрольованих циркулюючих повітряних потоків та автоматичного регулювання кліматичних параметрів.
  • Застосовується для приготування сушеної продукції: ковбас, риби, м'яса, снеків, фруктів, овочів, лікарських трав, горіхів, грибів, а також сушіння гіпсових виробів, деревини, неорганічних продуктів.
  • Перевагами є: широкий спектр застосування як для швидкого сушіння, так і для тривалих процесів ферментації продукту (наприклад: хамон, бастурма, салямі), автоматизація всіх процесів і диспетчеризація, контроль за зміною температури і вологості повітря, підготовка повітря потрібних параметрів, управління циркуляцією повітряні потоки. Обладнання розраховане на роботу як на холод, так і на тепло у широкому діапазоні температур від +7 до +40°C.
  • Віддалене керування з будь-якої точки світу. Вартість обладнання: від 16000 грн.
Сортировать
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
за рейтингом за популярністю акційні пропозиції
Фильтр
Застосовані фільтри
Категорія:
  • Промислова
Призначення:
  • Сушарки для фруктів
  • Сушарки для грибів
  • Сушарки для м'яса
  • Сушарки для риби
  • Сушарки для ягід та овочів
Виробник:
  • MYCOND
Країна:
  • Великобританія
Тип управління:
  • Механічний
  • Cенсорне
Не впевнені у виборі
сушки?
Вам допоможе
наш консультант
Отримати консультацію
від дешевих до дорогих
за рейтингом за популярністю акційні пропозиції
MyCond FDSK 750
MYCOND FDSK 750
Тип сушки:
Промислова
Вид сушки:
Кліматична сушка
Тип управління:
Механическое
Дізнатись ціну
Дізнатись ціну
MyCond MID, MSP (MIT, MST)
MYCOND MID, MSP (MIT, MST)
Тип сушки:
Промислова
Вид сушки:
Кліматична сушка
Тип управління:
Механическое
Дізнатись ціну
Дізнатись ціну
MyCond FDSK 980
MYCOND FDSK 980
Тип сушки:
Промислова
Вид сушки:
Кліматична сушка
Тип управління:
Механическое
Дізнатись ціну
Дізнатись ціну
MyCond FDSK 240
MYCOND FDSK 240
Тип сушки:
Промислова
Вид сушки:
Кліматична сушка
Тип управління:
Механическое
Дізнатись ціну
Дізнатись ціну
30.05.2023
15.06.2022
MyCond FDSK 520
MYCOND FDSK 520
Тип сушки:
Промислова
Вид сушки:
Кліматична сушка
Тип управління:
Механическое
Дізнатись ціну
Дізнатись ціну
MyCond FDSK 360
MYCOND FDSK 360
Тип сушки:
Промислова
Вид сушки:
Кліматична сушка
Тип управління:
Механическое
Дізнатись ціну
Дізнатись ціну

Переваги сушки

  • Велика швидкість сушіння великих обсягів
  • Легко інтегрується у поточну технологію сушіння
  • Можливий тривалий процес ферментації продукту
  • Повна стерилізація продукту

Принципи роботи

1 крокПідготовка та розміщення продукту

2 крокПідготовка камери. Виставляє необхідний режим сушіння

3 крокВідбір проб для аналізу

Дізнатись ціну

Надіслати
`
Не впевнені у виборі
сушки?
Вам допоможе
наш консультант
Отримати консультацію

Корисні матеріали

Ми також продаємо осушувачі повітря в наступних містах

Кліматична сушка

Сьогодні для виготовлення якісної сиров’яленої продукції, – м’яса чи риби, потрібна не тільки хороший, свіжий провіант та правильно підібрані спеції, а й особливі умови виробництва. Кліматична сушка в спеціальних камерах дозволяє створити ідеальний «клімат» з відповідною температурою і вологістю повітря, який дозволить вашим сиров’яленій продукції досягти потрібної кондиції.

Кліматична сушка – це процес, що дозволяє витягти з м’яса або будь-якої іншої сировини надлишки вологи, зберігши корисні властивості, максимально спростити умови зберігання та збільшити термін придатності. При правильному сушінні корисна мікрофлора будь-якого м’яса розвивається і розщеплює сахариди, перетворюючи частина їхніх протеїнів на незамінні амінокислоти.

Як результат – сире м’ясо перетворюється на вишуканий делікатес, смаком та ароматом якого ви зможете насолодитися. Це найкраща прикраса будь-якого столу та корисний у всьому продукт, який можна включати й у дієтичне меню.

Особливості мікроклімату в климатичній камері

Камера для сушіння м’яса, яку купити ви можете в інтернет-магазині Osushiteli.ua, це відмінне вкладення для будь-якого бізнесу, пов’язаного з переробкою м’ясної продукції та напівфабрикатів. Для технології в’ялення не потрібно використовувати дорогі виробничі лінії, все досить компактно та зручно.

Головна вимога до в’ялення м’яса та м’ясних продуктів – дотримання певних кліматичних умов, тому камери та обладнання, що пропонуються Osushiteli.ua, були розроблені з урахуванням усіх подібних канонів та нюансів обробки. Клімат повинен сприяти випаровуванню надлишків рідини у м’ясі.

Ключові показники такі:

  • Температура.

При виробництві сиров’яленого м’яса, м’ясних продуктів та ковбас температура має коливатися від +15-16 до +20-21 градуса Цельсія. Чому саме цей діапазон у роботі обладнання компанії? Все дуже просто: при дуже низькій температурі мікрофлора досить непередбачувана і довго розвивається. «Вгадати» з часом приготування делікатесу достатньо складно, особливо якщо ви додаєте певні культури в процесі дозрівання продукту (біла цвіль, наприклад).

  • Вологість.

Камера обладнання повинна підтримувати необхідну вологість в діапазоні 70-80%. У звичайному холодильнику або стандартній сушарці таких параметрів досягти практично неможливо. У більшості систем повітря спеціально висушується, але для сиров’яленого м’яса потрібна саме підвищена вологість, що сприяє зростанню мікрофлори делікатесу.

  • Циркуляція повітряних мас.

Останній нюанс, необхідний для отримання якісного в’яленого м’яса чи м’ясного продукту. Повітря має циркулювати всередині сушарки зі швидкістю приблизно 0,15-0,2 м/сек. Тому промислове обладнання цього особливого типу, комплектується вентиляторами, які створюють «повільний» повітряний потік.

Часті питання про кліматичні камери

Де використовуються кліматичні камери?

Кліматичний камери (сушіння) в 95% застосовують у харчовій промисловості для виробництва сухих та сиров'ялених продуктів: риби, м'яса, бастурми, ікри, ковбас.

Як прорахувати вартість кліматичного сушіння?

Для точного підбору необхідного вам обладнання необхідно зв'язатися з нашим інженером і надати всю інформацію про поточний або передбачуваний процес сушіння продукту. Телефонуйте за номером тел.: 044 225 00 15

Показити