Конвеєрні сушильні установки інфрачервоного типу

Опис Конвеєрні сушильні установки інфрачервоного типу
Конвеєрні інфрачервоні сушильні установки призначені для сушіння фруктів, ягід та овочів у промислових масштабах. При цьому, процес сушіння виконується в автоматичному режимі, у відповідності до визначених параметрів.
Особливості конструкції
Сушильні камери випускаються з різною продуктивністю, від 100 до 1000 кілограмів продуктів на годину. Сушіння виконується за допомогою інфрачервоних випромінювачів, рівномірно розташованих по всій площі транспортерної стрічки, виготовленої з тефлону, що виключає прилипання продуктів.
Конструкцією сушарок передбачена зональна система обдування, що дозволяє створювати на різних ділянках конвеєра окремі кліматичні ділянки, на яких може регулюватися температура, вологість та швидкість повітряного потоку.
Для спостереження за процесом сушіння передбачені протиударні скляні двері.
Переваги ІЧ сушильних установок
ІЧ-технологія видалення вологи та сушіння овочів і фруктів має цілу низку незаперечних переваг, у порівнянні з традиційним конвекційним процесом, що передбачає використання гарячого повітря, оскільки вона:
- більш економічна, тому що потребує менше електроенергії на випаровування 1 літру води. Інфрачервоні промені можуть проникати в продукт на глибину 15-20 міліметрів, нагріваючи його та вологу, що міститься в ньому. Цей процес протікає більш інтенсивно, ніж під час обдування гарячим повітрям, а це означає, що вода випаровується швидше. При цьому вентиляційна система використовується лише для відведення пару з камери;
- дозволяє видалити вологу зі швидкістю у кілька разів більшою, ніж при використанні конвекції;
- дає можливість обійтися без пилу. Якщо продукт, що обробляється, має дрібнодисперсну фракцію, то обдування спричиняє запилювання та потрапляння пилу у вентсистему, де пил змішується з парою та відводиться в оточуюче середовище. У випадку з ІЧ-технологією, виконується видалення тільки чистої пари, без будь-яких домішків, яка, до речі, може бути використана для опалення приміщення;
- дозволяє рівномірно нагрівати продукт по всій ширині конвеєра, що допомагає уникнути отримання перегрітих або недосушених овочів та фруктів;
- забезпечує стерилізацію продуктів, що обробляються, при проходженні ІЧ-променів крізь їх товщу. В процесі обробки пригнічуються або знищуються різні бактерії, що дозволяє обійтися без додаткових процесів стерилізації.
Особливості моделі
Технічні характеристики
Доставка по Києву - БЕЗКОШТОВНА
Доставка по Харкову - Самовивіз з магазину
Доставка по Україні - У відділення Нова Пошта, Meest Express, Justin (через 1-3 дні буде у Вас). Вартість доставки по тарифам перевізника
Самовивіз - Наша адреса:
пр-т Степана Бандери, 28а (Б) Київ, Україна
Гарантія від виробника -
12 місяців
Гарантія від Інтернет-магазину ОСУШУВАЧІ -
12 місяців
Цікавить додаткова інформація?